LAG ‘Krka’ poziva na predavanje o ruralnom razvoju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U organizaciji Lokalne akcijske grupe ‘Krka’, 03. studenog (ponedjeljak) s početkom u 10 sati u Maloj gradskoj vijećnici u Drnišu, održati će se predavanje ‘Program ruralnog razvoja RH 2014.- 2020. i uloga LAG-ova u njegovoj provedbi’.

Predavanje organizira LAG ‘Krka’ kako bi se postojećim, ali i potencijalnim članovima dodatno približile koristi i prednosti članstva u LAG-u.

Predavač je Ranko Milić, direktor i savjetnik za kreativni, strateški i projektni razvoj Eupolis grupe s višegodišnjim iskustvom u savjetovanju, razvoju i provedbi projekata u javnom, privatnom i civilnom sektoru.

O LAG-U

Lokalna akcijska grupa (LAG) ‘Krka’ predstavlja lokalno partnerstvo po načelima LEADER programa, a sastoji se od predstavnika javnog, privatnog i nevladinog sektora.

LAG ‘Krka’ djeluje na području sedam jedinica lokalne samouprave Šibensko-kninske županije, tu spadaju gradovi Drniš i Skradin, općine;  Bilice, Ružić, Promina i Unešić te sedam naselja grada Šibenika: Brnjica, Čvrljevo, Dubrava, Goriš, Gradina, Konjevrate i Lozovac, osnovan je 27. studenog 2011. godine, a trenutno okuplja 24 predstavnika civilnog, javnog i privatnog sektora.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.