KONAČNO: Objavljen natječaj za ravnatelja šibenskog kazališta!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Kazališno vijeće na sjednici 28. listopada donijelo je odluku o raspisivanju natječaja za imenovanje ravnatelja Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku. Natječaj je objavljen u Narodnim novinama 5. studenog.

Uvjeti natječaja su preddiplomski i diplomski sveučilišni ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij s područja društvenoga, humanističkoga usmjerenja ili s područja scenske umjetnosti, prijedlog četverogodišnjeg plana rada te pet godina radnog iskustva.

Za vrijeme natječajnog roka svakom kandidatu bit će osiguran uvid u utvrđeni Programski i financijski okvir Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, za razdoblje od 2015. do 2018. godine, kao i izvješće o poslovanju i ostvarenom programu te kadrovske i financijske pokazatelje, i to radnim danom tijekom trajanja natječaja u Uredu računovodstva i tajništvu HNK u Šibeniku, od 10 do 14 sati.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od objave natječaja u Narodnim novinama.

Podsjetimo, Maja Trlaja imenovana je vršiteljicom dužnosti ravnateljice šibenskog kazališta u travnju ove godine nakon što je ostavku podnijela dotadašnja ravnateljica Nera Gojanović Kljajić na inzistiranje gradonačelnika Željka Burića.

U kuloarskim krugovima već se spominju neka imena koja bi trebala istaknuti svoju kandidaturu i sjesti u fotelju  ravnatelja HNK Šibenik, a između ostalih barata se imenima glumaca Tonija Gojanovića i Šime Bubice. Međutim, isto tako realno je očekivati kako bi ravnateljica mogla ostati sadašnja v.d. Maja Trlaja koju na ovom mjestu vidi i aktualna gradska vlast.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.