Kninskoj bolnici 13 milijuna kuna iz Fonda za energetsku obnovu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Od ukupne potrošnje energije u Hrvatskoj čak 40% se troši u zgradama, koje su većinom lošijih energetskih svojstava, pogotovo kad je riječ o zgradama javne namjene od kojih su upravo bolnice prepoznate kao najveći potrošači energije.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost odobrio je 13 milijuna kuna bespovratnih sredstava za projekt energetske obnove Opće bolnice „Hrvatski ponos“ Knin, vrijednog 16 milijuna kuna. Osim obnove bolnice, Fond je pola milijuna kuna odobrio i projektu Udruge sv. Bartolomej Knin za izgradnju proširenja poludnevnog boravka za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju vrijednog gotovo 4 milijuna kuna.

U petak 14. studenog u 10:30 sati u Općoj bolnici Knin, Svetoslava Suronje 12, održat će se potpisivanje Ugovora o sufinanciranju projekta OB Knin, kojeg će potpisati Sven Müller, direktor Fonda i sanacijska upraviteljica bolnice Antonela Karačić, a događanju će prisustvovati i gradonačelnica Knina Josipa Rimac. Nakon kratkog obilaska bolnice, predviđen je odlazak u  prostorije Udruge sv. Bartolomej, Svetoslava Suronje bb. gdje će biti potpisanugovor o sufinanciranju vrijedan 500.000 kuna.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.