Klapski spektakl u Aurori uz Tomislava Bralića i klapu Intrade

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Topli glas i iskrena interpretacija šire emocije i bez imalo glume oduševljavaju publiku, a pjevajući pogađaju točno u dušu. To su Tomislav Bralić i klapa intrade koji će ove subote, 13. rujna nastupiti u primoštenskoj Aurori.

Sjajni zadarski pjevač sa specifičnim mističnim baritonom svojim pjesmama i interpretacijom osvaja srca publike s glasom koji toplinom miluje, opipljivom ljubavi dodiruje, te iznimnom srdačnošću raznježuje. Svaka njegova izvedba ima posebnu snagu zvuka i riječi, izrazito naglašen emotivni naboj koji s iskrenom lakoćom prenosi u srca slušatelja.

Tomislav Bralić i klapa Intrade su uz besprijekorni glazbeni izričaj i izraženu sugestivnost u izvedbama pjesama postavili nove klapske standarde. Između njih i publike postoji neka čudna tajna veza. Koncerti su uglavnom rasprodani i svake godine se s nestrpljenjem očekuju. Svojim su radom izborili najviši status među hrvatskim glazbenicima, a njihovi brojni nastupi na domaćim i inozemnim festivalima urodili su brojnim i značajnim nagradama od kojih je najistaknutiji „Porin”, za izvedbu pjesme „Moja jube”. Na koncertima pokazuju zavidnu razinu glazbene zrelosti kroz široku lepezu interpretativnih dohvata.

“Da te mogu pismom zvati”, “Vilo moja”, “Ne damo te pismo naša”, “Zora bila”, “Kad je pošla ća”, “Piva klapa ispo’ volta”, “Karoca”  samo su neki od hitova u koje se publika zaljubila baš kao i u posljednji predstavljeni hit “Lipoto”. U svim hitovima moći ćete za vikend uživati u primoštenskoj Aurori, a cijena ulaznica u pretprodaji je 60 kuna. Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Eventima i Adriaticketa.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: