Goran Mladenović nositelj nezavisne liste za Općinsko vijeće

Kandidatkinja za načelnicu Pirovca Vlasta Krpetić Meić predstavila svoj program

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Vlasta Krpetić Meić, nezavisna kandidatkinja za načelnicu Općine Pirovac i Goran Mladenović kao nositelj nezavisne liste za Općinsko vijeće predstavili su danas u Pirovcu svoju listu, program i projekte.

Njihov program temeljio bi se na promociji zdravstvenog turizma, ljekovitog blata u uvali Makirina. Navode i problem stare jezgre za koju tvrde da je zapuštena i u kojoj je najveći problem kanalizacija koju je potrebno hitno riješiti. Gradskoj jezgri suvenirnice i radnje bi vratile sjaj i poboljšale bi turističku ponudu grada. Također imaju u planu okrupnjavanje i raščišćavanje zemljišta i proglašenje agroturističke zone, te razvoj agroturizma na području Putičanja i Kašića.

– Potječem iz obitelji čiji su se članovi uvijek zalagali za boljitak i napredak mjesta. Moj djed i otac su bili među prvima koji su doprinijeli razvoju Pirovca uvođenje struje, vode i telefona. To su bili ljudi kojima nije na prvom mjestu bio osobni probitak i privatni interesi nego boljitak njihovog Pirovca. U našu obiteljsku kuću su iz Slovenije došli i prvi turisti još prije Drugog svjetskog rata kada je tako nešto bilo nezamislivo i u većim sredinama. Moj djed je ugostio mnoge poznate ličnosti šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća, kao što su Marko Novosel, Drago Diklić, Boris Dvornik i mnogi drugi, što je doprinijelo popularizaciji Pirovca i njegovoj pretvorbi od malog sela u turističko središte.
Moj tata Frane Krpetić i Mile Žiža Livaić djed od Gorana Mladenovića su godinama radili kao turistički djelatnici, razvili moderan turizam u Pirovcu i utrli put mnogim generacijama nakon njih, pa nije čudo da smo se ja i Goran spojili na izborima i želimo nastaviti njihov put. Sa svojim radnim iskustvom, znanjem kao i s ljubavlju za svoje mjesto mogu i hoću učiniti puno – kazala je Krpetić Meić.

Goran Mladenović kao nositelj nezavisne liste za Općinsko vijeće svojim mještanima predstavio je svoje dvadesetogodišnje radno iskustvo koje je stekao u privatnom sektoru. Od 2013. godine je vlasnik tvrtke Pametan rast, tvrtka specijalizirana za izradu i provedbu strategija, investicijskih studija i poslovnih planova. Fokus Goranovog rada je na vođenju projekata izrade i provedbe investicijskih studija, kataloga investicijskih projekata, prezentacija za investitore, na vođenju pregovora za ključne kupce tvrtke, te na procjeni usklađenosti menadžerskog i drugog kadra u brzorastućim tvrtkama s ciljanom organizacijskom kulturom. Od 2017. godine je i coach za održivi brzi rast na EU projektu Fit4BusinessGrowth financiranom od strane Europske komisije.

Podržao ih je i Sipe Petrina, a ovom prilikom podršku su im iskazali svojim prisustvom Iris Ukić Kotarac, kandidatkinja za dožupanicu Šibensko-kninske županije,  Sanja Radin Mačukat, kandidatkinja za gradonačelnicu Vodica i Marko Petkovic kandidat za zamjenika gradonačelnika Šibenika Ive Glavaša sa Nezavisne lista Stipe Petrine.


Pratite nas i na društvenim mrežama: