JESTE LI IH VIDJELI: I dalje se traga za Tonijem Marinom i Velimirom Kličekom s našeg područja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Od 11 nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, šest osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Mateom Grublješić, Ružicom Hudorović, Katarinom Janeš Purkić, Igorom Lončarom i Tonijem Marinom.

gashi

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 23.10.2015.

Opis: Afrodita Gashi (21) je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Afrodita se u petak, 23. listopada udaljila s adrese u Zagrebu, Grižanska 12 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu kratku jaknu, plave hlače i bijele tenisice.

kamerić

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 23.10.2015.

Opis: Sanel Kamerić (17) je visok 175 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Sanel se u petak, 23. listopada udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao sivu majicu s kapuljačom, sivu trenirku i crne tenisice.

kliček

Mjesto i datum nestanka: Šibenik, 24.10.2015.

Opis: Velimir Kliček (52) je visok 170 centimetara, ima prosijedu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Velimir se u subotu, 24. listopada udaljio s adrese u Šibeniku, Karlovačka 42 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao traper prsluk, sivu kariranu košulju, sive hlače s džepovima na bočnoj strani nogavica i crne radne sandale.

kršić

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 24.10.2015.

Branko Kršić (79) se u subotu, 24. listopada udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Duh u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

maček

Mjesto i datum nestanka: Bedekovčina, 24.10.2015.

Opis: Diana Maček (17) je visoka 165 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Diana se u subotu, 24. listopada udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

margeta

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 23.10.2015.

Opis: Renata Margeta (15) je visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe.

Renata se u petak, 23. listopada udaljila s adrese u Zagrebu, Kneza Branimira 33 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crni kratki kaputić, crnu majicu s kapuljačom, bež hlače, ljubičaste tenisice i nosila je crnu torbu.

odorović

Mjesto i datum nestanka: Delnice, 26.10.2015.

Opis: Anita Odorović (15) je visoka 155 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Anita se u ponedjeljak, 26. listopada udaljila s adrese u Delnicama, Dedin 5A u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala sive tajice, narančastu majicu, crni sako i tenisice.

tuksar

Mjesto i datum nestanka: Mursko Središće, 23.10.2015.

Opis: Ivan Tuksar (21) je visok 175 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na vratu ima tetovažu križa, a na desnoj nadlaktici tetovažu vuka. Ivan se u petak, 23. listopada udaljio s adrese u Murskom Središću, Brezje 25 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu majicu, zelenu jaknu, traperice i nosio je bijele tenisice.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: