Jam session vraća se u Šibenik i to kao ‘grass jam’ na livadi u Azimutu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Mogli bismo nabrojati nekoliko šibenskih i inih imena glazbenika koji su prije nekoliko godina redovito pohodili jam sessione u tadašnjim Bunarima. Zajedno sa zatvaranjem Bunara, utihnuli su instrumenti, nestali su jamovi, razišlo se tadašnje društvo… No, ne zadugo jer tada Bunari, danas Azimut pokreće, kako navode, klasični jam session.

GIRICE I PIĆE U NEDJELJU NAVEČER

-Priča je to koja nas kopka već duže vrijeme i odlučili smo u ovim nadolazećim zimskim danima otvoriti prostor za glazbenike, sve one koji se tako osjećaju te sve vas koji nešto svirate ili jednostavno želite uživati u glazbi – pišu Azimutovci na svom Facebook profilu, dodajući da će se tzv. grass jam održavati jednom mjesečno, a prvi je na rasporedu već ove nedjelje, 9. studenog, s početkom u 19 sati.

Osoblje Azimuta osigurava stage i opremu, a svi željni zajedničkog improviziranja na javnom mjestu sve što trebaju je ponijeti svoje instrumente, ‘uštekati se’ i prepustiti ritmu. S obzirom da je šank Azimuta mjesto na kojem su nastale brojne zanimljive ideje, za očekivati je da bi i grass jam mogao biti izvorišna točka nekih novih glazbenih i inih projekata.

Što se grass jama na Azimutovoj livadi u samim bunarima tiče, spominju se i girice, piće…

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.