Igrači Janjeva koji su sudjelovali u premlaćivanju DOŠK-ovaca bit će doživotno suspendirani, a klub izbačen iz lige?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nogometnom klubu Janjevo, odnosno, igračima koji su sudjelovali u premlaćivanju igrača DOŠK-a prijete drakonske kazne. Kazao nam je to Hrvoje Kulušić, povjerenik Županijske nogometne lige. Kakve točno, bit će poznato najvjerojatnije u četvrtak, nakon što disciplinski sudac Šime Šupe donese svoj pravorijek.

– Prema zapisniku sedam igrača Janjeva sudjelovalo je u incidentu, a troje, četvero njih koji su bili predvodnici napada gotovo sigurno će dobiti doživotni izgon iz nogometa, dok ostalima prijete dugogodišnje suspenzije. Bit će kažnjeno i NK Janjevo kao klub, zbog svojih propusta, između ostalog i jer nisu utakmicu prijavili policiji. Klub će sigurno biti izrečena novčana kazna, a 99 posto je vjerojatnost da će seniorskoj ekipi na određeno razdoblje biti zabranjeno nastupanje u ligi. Ja osobno ću kao povjerenik lige predložiti da ta suspenzija bude što duža, barem dvije, tri godine. Ono što je sigurno jest da je NK Janjevo odigrao svoje ove sezone u Županijskoj ligi. Kazne moraju biti drakonske, jer želimo poslati jasnu poruku da je ono što se dogodilo za vikend u Kistanjama apsolutno neprihvatljivo, van svake pameti – kazao je Kulušić, koji kaže kako će napadnuti igrači DOŠK-a  vjerojatno pokrenuti i privatne tužbe.

Dakle, nakon što po svemu sudeći Janjevo bude izbačeno iz natjecanja, Županijska liga nastavit će se sa svega četiri kluba.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.