HSP AS u Šibensko-kninskoj županiji napustilo 50-ak članova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon što je ‘preko noći’ Ruža Tomašić podnijela ostavku na mjesto predsjednice HSP-a dr. Ante Starčević i napustila stranku, uslijedio je val odlazaka starčevićanaca diljem Hrvatske. Od prije nekoliko dana stranku je napustilo čitavo vodstvo šibenske podružnice na čelu s Nikicom Penđerom, a pojedini članovi napuštaju je i u ostalim općinama i gradovima Šibensko-kninske županije.

Florijan Žižić, predsjednik ŽO HSP-a dr. Ante Starčević procjenjuje kako je stranku na našem području napustilo 50-ak ljudi. Osim u Šibeniku, ‘starčevićanci’ na županijskom području nisu nigdje ostali obezglavljeni, dodaje Žižić.

-Važno je napomenuti kako osim u šibenskom Gradskom vijeću (op.a. Antonijo Gović), stranka nije izgubila niti jednog vijećnika u ostalim vijećima u Šibensko-kninskoj županiji. Nastavljamo raditi kao i dosada – poručuje Žižić koji stranci i dalje ostaje vjeran. U subotu 8. studenog u Zagrebu će se održati sjednica Predsjedništva stranke, a vodstvo će preuzeti dojučerašnji zamjenik Ruže Tomašić, Ivan Tepeš.  Nakon sjednice, kaže Žižić, bit će poznato i ime povjerenika stranke za grad Šibenik, a unutarstranački izbori trebali bi biti provedeni u prosincu.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.