Hrast u Šibeniku bira novo vodstvo za sljedeći četverogodišnji mandat

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Hrast – pokret za uspješnu Hrvatsku održat će 1.izvanredni izborni Sabor u subotu, 15. studenog, u Šibeniku. Iako su tek na polovici četverogodišnjeg mandata, vodstvo stranke na čelu s predsjednikom Ladislavom Ilčićem raspisao je izvaredni Sabor zbog velikog rasta stranke – osnovani su brojni ogranci i podružnice te je stranci pristupilo mnogo novih, vrlo kvalitetnih ljudi, poručuju iz tajništvo stranke Hrast.

TRODNEVNA DOGAĐANJA

Na ‘šibenskom’ Saboru birat će se osobe za sve čelne družnosti u stranci. Izabrano rukovodstvo  s dobivenim povjerenjem vodit će stranku u sljedećem četverogodišnjem razdoblju, u kojem će Hrast kao parlamentarna stranka igrati sve važniju ulogu u političkom životu Hrvatske.

Sabor stranke, zatvoren za javnost, održat će se u okviru trodnevnih događanja u Šibeniku koja organizira Hrast u suradnji s Europskim kršćanskim političkim pokretom (ECPM). Održat će se i konferencija pod nazivom ‘Obiteljska i edukacijska politika i praksa u Hrvatskoj i Europskoj uniji’ na kojoj će hrvatski i europski stručnjaci, zajedno s članovima stručnih tijela Hrasta i koalicijskih partnera, pripremati program za sljedeće parlamentarne izbore.

Vjerujemo da će taj program biti značajan doprinos programu koji će provoditi, vjerujemo, buduća pobjednička koalicija.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.