Hotel Nacional Dina Merlina na osmom mjestu Billboarda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Dino Merlin, najveća zvijezda regije, premijerni nastup nove turneje naslonjene na novi album “Hotel Nacional” započet će u primoštenskom klubu Aurora i to 9. kolovoza. Hotel nacional je uskočio na  ljestvici svjetskih albuma, koju je objavio Billboard.com, a koja je formirana na osnovu prodaje u svijetu! Album Dina Merlina – Hotel Nacional je odmah rankiran kao osmi.

Merlinov nastup je sigurno vrhunac ljetne koncertne sezone u Dalmaciji i teško da će ovaj supershow, koji će biti odrađen na specijalnoj pozornici, itko ovog ljeta nadmašiti makar će se sve zvijezde iz regije spustiti do Dalmacije. Međutim, intrigantnijeg nastupa od Merlinovog u Aurori nema.

A uprava Aurore je odlučila da se prvih 1000 ulaznica mogu kupiti po povoljnij0oj cijeni i to po 100 kuna, a do njih se može doći na svim prodajnim mjestima Adriaticketa (www.adriaticket.com). I još jedan detalj album

– Nakon trideset godina uspješne karijere sebi mogu osigurati vrhunske suradnike. Odavno nisam žrtva niti pokusni kunić diskografa niti me iko može uvjetovati, a sloboda koju sam sam sebi izborio mi daje mogućnost da stvari radim kako ja hoću, bez da tražim ičije odobrenje. Raduje me svako partnerstvo, ali moja neovisnost mi je sveta.Naravno, kvalitetna produkcija je skupa. Vrhunski studio je skup. Vrlo traženi producenti su vrlo skupi. Ali meni nikada nije bilo žao potrošiti novac na produkciju mojih pjesama, novac koji nisam dobio na lotu niti mi ga je neko poklonio, već sam taj novac zaradio pjevajući i kada mi nije bilo do pjesme – kaže Dino Merlin, a iz svega ovoga je jasno da jednostavno morate doći u Auroru na ovaj spektakularni koncert!!! Dovoljno je da pročitate imena koja su radila na albumu pa da je jasno da je ovaj uradak nešto najbolje što se može očekivati od glazbe na ovim prostorima.

Izvršni producent albuma je Dino Merlin dok su suradnici na albumu bili engleski producenti Yoad Nevo (Pet Shop Boys, Bryan Adams, Sugababes) i Richard Niles (Paul McCartney, Ray Charles, Tina Turner, Cher), mladi talentirani engleski kompozitor i producent Aaron McIntosh, turski virtuoz Hüsnü Şenlendirici, švedski džezeri Marcos Ubeda i Gunnar Norden, zagrebački producenti Baby Dooks, Zvonimir Dusper i Enes Tvrtković, kao i Dinov stalni muzički pratioci iz Sarajeva Mahir Sarihodžić, Mahir Beathouse i mnogi drugi.

Za zagrijavanje:

https://www.youtube.com/watch?v=lKgI7Cxm0go


Pratite nas i na društvenim mrežama: