FOTO: Šest dana vrhunske zabave: Otvoren The Garden festival u Tisnom!

Najatraktivnija festivalska lokacija na Jadranu, The Garden Tisno od večeras se polako puni brojnim poklonicima elektronske glazbe. Večeras naime počinje šestodnevni The Garden festival koji će ugostiti dvjestotinjak svjetskih DJ-eva, a pohodit će ga više od dvije i pol tisuće mladih partijanera.

the garden festival2

the garden festival3

Kao i protekle dvije godine, i ove se na The Gardenu očekuje najveći priliv britanskih drzavljana. Službeno je, stoga, festival otvorio veleposlanik Ujedinjenog Kraljevstva u RH David Slinn. Ne treba posebno napomnjati kako zbog otvorenja The Gardena ruke zadovoljno trljaju tišnjanski turistički djelatnici.

the garden festival5

the garden festival6

-Garden jako puno znači za turizam u Tisnom. Mogu spomenuti kako smo lani ostvarili 35 do 40 tisuća noćenja. Dolaskom Gardena nema više poznatih srpanjskih rupa u turizmu, a zadovoljni su apsolutno svi, iznajmljivači, ugostitelji, restorani…- kazao je direktor TZ Tisnog Filip Henjak. 

Osnivač The Gardena Nick Colgan i večeras je ponovio kako festival nema namjeru mijenjati lokaciju, a u planu im je u idućih godina i proširiti ponudu kako bi The Garden postao privlačan i obiteljima s malom djecom kojih je i ove godine sve više na festivalu. 

the garden festival1

the garden festival12

the garden festival7

Tišnjanski načelnik Ivan Klarin zahvalio se Upravi festivala na odličnoj suradnji te je kazao kako pripreme za The Garden traju tijekom čitave godine. 
– Sretni smo jer broj posjetitelja sve više raste, gostuju brojni svjetski DJ-evi, a festival prati i sve više svjetskih medija. To je nemjerljiva korist za Općinu Tisno- navodi Klarin. 

the garden festival10

the garden festival4

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.