FOTO Šarin nakon rušenja Alkara: Uz ovakve navijače mogao bi i Zadar i pasti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Utakmica protiv Alkara već je odavno bila završena, ali igrači Šibenika nisu se dali s parketa Baldekina. Zajedno s Funcutima pjesmom se slavila pobjeda nad Sinjanima, dvorana  se doslovno tresla od navijačkih decibela. Pjeva se na Baldekinu i kad se gubi, pa kako neće nakon pobjede nad ‘omiljenim’ Alkarom, pred dvadesetak pokislih Maligana. Momci su zaslužili ovacije. Ostavili su srce i dušu na terenu. Ostavit će ih i u subotu protiv Zadra, u to uopće ne sumnjamo.

gkk alkar2

– Protiv Zadra nam neće nedostajati motiva. Da igramo s njima i u deset ujutro ili u ponoć, bili bismo spremni – govorio je nakon jučerašnjeg ludila na Baldekinu trener ‘građana’ Jeronimo Šarin.

Iznio je Šarin i svoje kratko viđenje utakmice protiv Sinjana.

gkk sarin

– Naravno, zadovoljan sam pobjedom, kao i većim dijelom igre. Susret bih, zapravo, podijelio na dva dijela. Prvo poluvrijeme odigrali smo vrhunski u napadu, dok je u drugom naš forte bila obrana. Osim bodova, velik dobitak iz ove utakmice je i jako dobra igra naših mladića koji su sjajno iskoristili veću minutažu. Istovremeno smo za Zadar, koliko – toliko odmorili neke od naših iskusnijih igrača – istaknuo je Šarin, koji je ponovo apostrofirao sjajnu atmosferu na Baldekinu.

funcuti

– Našim navijačima svaka čast, bili su fantastični. Znam da će i protiv Zadra biti u ‘elementu’. Zadar jest favorit, ali uz ovakve navijače sve je moguće – zaključio je Šarin.


Pratite nas i na društvenim mrežama: