FOTO: Otvorena vinoteka Iločkih podruma u Šibeniku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Najnagrađivaniji i nastariji hrvatski vinski podrum, otvorio je vinoteku u Šibeniku, na adresi Sedam Omelića 1, iza Jadranske banke, put šibenske pijace.  U vinoteci se može kupiti cijeli asortiman vina Iločkih podruma – od kvalitetnih vina u rinfuzi do predikatnih vina i posebnih poklon pakiranja.

 

ilocki podrumi7

ilocki podrumi

ilocki podrumi 5

Kao nagradu za vjernost svojim potrošačima, cijene svih vina će biti snižene od srijede 12. studenog  do 15. prosinca, tako da će kupci na cijeli asortiman vina ostvariti popust od 10%.

ilocki-podrum-3

Vina Iločkih podruma posebna su upravo po činjenici da su Iločki podrumi prvi u svijetu punili vina u butelje izvorno na posjedu i na taj način se zaštitili od trgovaca koji su kupovali vina različitih proizvođača i miješali ih.

ZAŠTITILI KVALITETU

Punjenjem vina u butelje očuvali su reputaciju vinarije i zaštitili kvalitetu svojih proizvoda. Tako je ostalo do današnjih dana. Ako oznaka izvornog punjenja na posjedu nije na butelji, onda vino nije punjeno tamo. To onda nije prava stvar.

ilocki podrumi7

ilocki podrumi 6

ilocki podrumi 4

A da su vina Iločkih podruma prava stvar, pokazuju brojne medalje koje su osvojene na najprestižnijim svjetskim natjecanjima. Vinarija je osvojila šampionske titule za svoju Graševinu i  kraljevski Traminac koji je služen na krunidbi engleske kraljice Elizabete II. i koji se nalazi u arhivi engleskog kraljevskog dvora. Upravo zahvaljujući kvaliteti i nagradama osvojenima za kvalitetu, Iločki podrumi su jedini hrvatski vinski podrum koji se nalazi na vinskoj karti Europe.

Više o Iločkim podrumima doznajte OVDJE.

SPONZORIRANI ČLANAK


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.