FOTO: Mlada Šibenčanka Klara Babić zasjala u kreacijama dizajnera Zorana Aragovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Klara Babić uspješno je odradila svoj prvi veliki angažman u modnom svijetu. Sedamnaestogodišnja Šibenčanka, učenica drugog razreda Turističko-ugostiteljske škole, zablistala je na nedavno održanom Perwoll fashion weeku u Zagrebu. Nosila je modnu reviju dizajnera Zorana Aragoića i njegovog brenda ‘BiteMyStyle’.

klara babic5

Nakon što su se samoj Klari slegli dojmovi, pokušali smo doznati kako je prošao prvi veliki izazov za mladu šibensku manekenku.

klara babic3

-Kratko i jasno, bilo je predobro. Treme je bilo na početku prije nego sam izašla pred publiku i ono malo treme je poslije je nestalo. U cijeloj publici jedino koga sam primijetila bila je Tihana Harapin Zalepugin koju kada sam ugledala u prvim redovima, svaka trema i strah su nestali. Super je osjećaj bio nositi kreacije koje mi se sviđaju i u kojima sam se osjećala ugodno. Imali smo čudne frizure, koje su išle preko lica. Zbog frizure nisam mogla dobro vidjeti ispred sebe i bilo me strah da me upadnem u bazen koji se nalazio po sredini piste, na što se našalio dizajner i kazao da je bolje da upadnem u njega, jer će i njemu i meni donijeti novi PR, no ipak smo kosu makli s lica -kroz smijeh nam je kazala Klara koja je snimku revije pogledala i ne krije oduševljenje zbog svog prvog nastupa.

S mladom ljepoticom dotaknuli smo se i priča iz ‘backstagea’ Perwoll fashion weeka, zanimalo nas je postoji li među modelima netrpeljivosti, natjecanja…

klara babic2

-Moram kazati kako se radi o samim lažima i ljubomornim tračevima. U svijetu mode su normalni ljudi, koji dijele istu strast. Prvi put sam na jednom ovako velikom modnom događaju prisustvovala, stekla brojna nova poznanstva i upoznala divne ljude. Nadam se da mi je ovaj angažman otvorio vrata novim poslovima, mlada sam i smatram da će sve s vremenom doći-skromno će ova lijepa Šibenčanka. A čini se kako je Klara zaista dobro odradila svoj posao jer nas je nakon razgovara obavijestila kako je joj stigla informacija da će na nadolazećem Cro-a-Porteru nositi reviju Hippy Gardena.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.