FOTO: Krenuli radovi na uređenju pomoćnog terena na stadionu na Šubićevcu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Krenulo je uređenje pomoćnog terena stadiona na Šubićevcu, po prvi put od 1979. godine da se na stadionu rade veći građevinski zahvati.

pomocnistadion1

– Ovim radovima Šibenik će napokon dobiti teren kakav dolikuje gradu Šibeniku, da ne kažem dostojan 21. stoljeća. Ovo je prva faza radova, iz gradskog proračuna je osigurano 310 tisuća kuna za ovu namjenu, a obuhvaća uređenje podloge, zidova, te postolja za buduće stupove za rasvjetu. Nakon nje kreće se s drugom, opsežnijom fazom, za koju će se raspisati natječaj. Nešto nam je novaca za drugu fazu osigurao Grad, nešto ćemo prikupiti preko donacija i sponzora- kaže v.d. predsjednik NK Šibenik u ostavci Novica Ljubičić.

pomocnistadion2

Za postavljanje umjetne trave, rasvjete i svega ostalog na terenu dimenzija 100×64 metra, koji će ispunjavati sve uvjete za održavanje čak i prvoligaških utakmica, konačna brojka iznosit će oko dva milijuna kuna s PDV-om, a trebalo bi sve biti gotovo do svibnja iduće godine.

DSC01210

– Ovo je samo nastavak onog što sam i prije najavljivao, da ćemo urediti sve sportske terene i dvorane u gradu. Nogomet ipak ima značajnu ulogu, s nogometom se identificira dobar dio mladih u Šibeniku, pa je stadion na Šubićevcu jedan od prioriteta- rekao je gradonačelnik Šibenika Željko Burić.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.