FOTO: GAUDEAMUS IGITUR: Šibensko Veleučilište promoviralo 95 studenata

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Veleučilište u Šibeniku promoviralo je danas 95 studenata, njih 29 steklo je zvanje stručnih prvostupnika inžinjera prometa, a njih 66 stručnih specijalista menadžmenta.

veleuciliste diplomanti prometa10

–   Od današnjeg dana Šibenik i Hrvatska bogatiji su za 95 mladih, akademskih obrazovanih ljudi, koji će biti nosioci razvoja grada, županije i cijele Hrvatske- rekla je prilikom dodjela diploma dekanica VUŠ-a Anita Grubišić.

veleuciliste diplomanti prometa6

Dilpomantima se obratio i župan Goran Pauk, kazavši da mu je srce puno kad vidi tako mlade i obrazovane ljude, školovane upravo u Šibeniku.

veleuciliste diplomanti prometa4

–   Pomoći ćemo vam da svoj potencijal i realizirate, vi ste garancija napretka županije, zato težimo da ostanete ovdje- rekao je župan Pauk.

Kako dalje, sad kad je završio školovanje, barem njegov prvi dio, upitali smo Branimira Maretića, novog prvostupnika inžinjera prometa, kojeg smo uhvatili u društvu presretnih roditelja.

veleuciliste diplomanti prometa7

–   Već sam upisao dodatne dvije godine na Prometnom fakultetu u Zagrebu, smjer Cestovni promet. Dakle, čekaju me još dvije godine fakulteta. Faks u Šibeniku nije bio težak ako se uči, profesori su odlični. A što kad završim školovanje? Nadam se poslu u struci, kao i svi drugi- kaže Branimir.

veleuciliste diplomanti prometa1

veleuciliste diplomanti prometa8

veleuciliste diplomanti prometa5

veleuciliste diplomanti prometa9

Više čitajte u idućem broju Šibenskog tjednika, u srijedu 12. studenog.


Pratite nas i na društvenim mrežama: