FOTO: Članovi PK Šibenik uzeli četiri medalje na našem najjačem mitingu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Osam članova Plivačkog kluba Šibenik nastupilo je na 42. MPM GP mitingu Mladosti u Zagrebu. U seniorskoj konkurenciji boje kluba iz Crnice branile su Matea Galić, Laura Leković i Lucija Jurković Periša, u juniorskoj Ivan Rakić, a u mlađe juniorskoj Martina Ševerdija, Marta Leković, Stipe Bumber i Jerko Ćaleta.

Kod seniorki popodnevna A finala izborila je Lucija Jurković Periša na 200 slobodno i osvojila šesto mjesto. Na 200 mješovito također je bila šesta, dok je  na 100  mješovito doplivala do drugog mjesta i srebrne medalje.

pk sibenik 2

Ivan Rakić nastupio je, pak, u popodnevnom finalu juniora na 200 m leptira  te zauzeo sedmo mjesto.

Martina Ševerdija u finalu  na 100 m prsno osvojila je osmo mjesto, dok je na 400 mješovito bila peta. Marta Leković na 100 leđno doplivala je do drugog mjesta i srebrne medalje, dok je na 200 leđno uzela brončanu medalju. U disciplini 100 mješovito bila je šesta. Stipe Bumber u finalima na 50 i 100 leptir osvojio je sedmo, odnosno osmo mjesto, a Jerko Ćaleta je iz tri finala uspio uloviti jednu medalju, u disciplini 200 leđno, dok je na 50 leđno bio peti, a na 100 leđno sedmi.

– Napravljen je mali rezultatski pomak u odnosu na GP miting iz Splita i možemo biti zadovoljni s četiri osvojene medalje u jakoj međunardnoj konkurenciji osvojeno četiri medalje – kazao je Marijan Tepić iz PK Šibenik, dodajući kako ih u sljedećih šest tjedana čeka još jako puno posla.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.