Dvoje zainteresiranih za radno mjesto pročelnika Ureda gradonačelnika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na natječaj Grada Šibenika za imenovanje pročelnika Ureda gradonačelnika do danas, 3. listopada, javilo se tek dvoje kandidata, izvijestili su nas iz Tajništva grada Šibenika. Podsjetimo, natječaj za spomenuto radno mjesto raspisan je nakon što se sa svoje dužnosti odlučila povući dugogodišnja pročelnica Ana Gojanović Rakić zbog, kako je navela, ‘određenih grešaka i nespretnosti u radu Ureda gradonačelnika’.

Natječaj traje do kraja ovog tjedna, a prijaviti se mogu magistri struke ili stručni specijalisti društvene struke s najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima. Kandidat mora posjedovati organizacijske sposobnosti i komunikacijske vještine potrebne za uspješno upravljanje upravnim tijelom, a jedan od uvjeta je položeni državni stručni ispit, a ukoliko ga kandidat nema, mora ga položiti u roku od godine dana od prijema u službu.

Osnovica bruto plaće budućeg pročelnika iznosi 3.444 kune te se množi s koeficijentom tog radnog mjesta (3,60), a za svaku godinu radnog staža uvećava se za 0,5 posto.


Pratite nas i na društvenim mrežama: