Doznajte što vas ovog tjedna čeka u Makari klubu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U Makari klubu i ovog tjedna neće manjkati odličnog provoda. Na plaži Banj, naime, pripremili su vam tijekom čitavog tjedna raznovrstan i zanimljiv program, pogledajte:

SRI  12/11 NATJECANJE NAJBOLJIH HRVATSKIH BARMENA ‘Cro Flair League’ – Prvo od 8 natjecanja u disciplini flair  u organizaciji Udruge barmena Beli održat će se u srijedu u Makari clubu s početkom u 19:00 sati. Vrhunske nastupe 17 sudionika u izradi vrhunskih koktela i atraktivnoj disciplini, pratit će DJ Mladen E. U ponoć je predviđeno proglašenje pobjednika, a cjelokupni spektakl završit će uz fire show nekoliko barmena! Ulaz je besplatan.

ČET 13/11 Student party: TOTAL TRASH 90te – ovotjedna tematika najbolje studentske zabave vraća nas u razdoblje dance  muzike 90-tih uz DJ Sammy-ja. Svi se dobro sjećamo  ludih dance hitova 90-ih godina kada su plesne podije tresli I-Bee, Kasandra,  Senna M,  ET, Minea, Ella, Emilia pa čak i Nina Badrić!
‘Šumica’, ‘Iza ponoći’, ‘Tek je 12 sati’, ‘Nisi me bio vrijedan ti’, ‘Ja sam vlak’, samo su neki od hitova domaće glazbe, no bit će i stranog repertoara.

Trash party

Da bi cjelokupni event bio zaokružen, predlažemo i dress code u istom stilu. Ulaz je besplatan.

PET 14/11 SHOW LEGENDE Live @ Makari club – ovog petka oslanjamo se na na lokalne snage, i to jedne od najboljih. S nama su Show Legende, a oni baš svaku zabavu pretvore u tulum do jutra! Ulaz besplatan.

Show legende_makari

SUB 15/11 DIKTATORI i gost MARIJAN BAN Live @ Makari club – U subotu pravi glazbeni spektakl. Ovog tjedna fenomenalni Diktatori dovode novog gosta, Marijana Bana. Nikog od njih ne treba posebno predstavljati, već samo požuriti i zauzeti svoje mjesto za subotnji program u Makari clubu. Do 23:00 sata ulaz je besplatan, nakon toga cijena ulaznice iznosi 30,00kn.

NED 16/11 STAND UP COMEDY SHOW: Tin Sedlar, Tomislav Kozačinski Koza  i Nikola Silić

Tomislav Kozačinski Koza, kako ga zovu prijatelji, je do danas razvio svoj stil stand up nastupa koji će mnogi nerijetko nazvati “šok” humorom, dok će on reći da “samo govori istinu” i ono što svi već odavno znaju.

Tomislav Kozačinski Koza stand up

Tin Sedlar – Najmanji komičar na Balkanu, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mladi (mali), voli se šaliti na svoj račun. Kao mali je bio mali, a kao veliki je opet mali.Hobi mu je pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove i pri kupnji alkohola. On je jednostavno mali čovjek s velikim srcem.

Nikola Silić – prvi komičar koji nam dolazi iz Beograda. Naslikao platno, dali mu nagradu. PhotoShopirao fotku, dali mu nagradu. Napravio animirani film, dali mu nagradu. Smislio reklamu, dali mu nagradu.Ali najviše se ponosi svojom skromnošću.Ima 100+ kila što zvuči mnogo gore kada se kaže kao 0,1 tonu.

Nikola Silić stand up
Vjeruje da nije pesimizam ako si u pravu. Pesimizam je ako otpjevaš nešto. A ima i smiješnije fore od te. J

Bit će ovo još jedna urnebesno smiješna nedjelja. Početak programa je u 19:30 uz Happy hour. Cijena ulaznice iznosi 20,00kn. Rezervacije preporučamo napraviti ranije na broj mobitela 091 500 6189.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.