Bogat programski početak radnog tjedna u šibenskoj Knjižnici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U novi tjedan, Gradska knjižnica ‘Juraj Šižgorić’ ulazi kako i dolikuje – bogatim programom u sklopu kojeg će biti predstavljene dvije knjige, a najavljuju i pričaonicu za djecu.

KNJIGA DO KNJIGE

Već danas, s početkom u 18.30 sati, u multimedijalnoj dvorani Knjižnice bit će predstavljena knjiga ‘Samo još jedanput’ Višnje Biti. Naslov je objavljen prošle godine u nakladi Školske knjige. Autorica u knjizi predstavlja nekoliko terapijskih zajednica u kojima se njihovi članovi potaknuti vjerom i nadom mogu nadati normalnom životu. Knjiga objedinjuje priče ovisnika različitih životnih dobi među kojima ima onih koji su se uspjeli spasiit, ponovno izgraditi vlastiti život i pronaći svoje mjesto u društvu.

Knjigu će predstaviti recenzentica Irena Plejić Premec i autorica Biti.

S druge strane, u utorak, 4. studenog, na istom  mjestu bit će predstavljena knjiga ‘Idi kako ti srce  kaže: zapisi iz mog života’ autora Jose Donđivića. Knjigu je objavio Ogranak Matice hrvatske Murter, a osim autora predstavit će je i prof.dr.sc. Tomislav Skračić.

ZA NAJMLAĐE

Dječji odjel Gradske knjižnice ‘Juraj Šižgorić’ ne zaboravlja na svoje najmlađe članove te je za njih pripremio pričaonicu s lutkama. Pričaonica Katarine Simsig ‘Pastirica i dimnjačar’ održat će se sutra, u utorak, s početkom u 18 sati.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.