Barmeni u Makari klubu posjetiteljima večeras garantiraju odličan provod uz degustaciju koktela

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U Makari klubu na plaži Banj večeras od 19 sati očekuje vas odlična zabava uz najbolje hrvatske barmene. Sedamnaest barmena pokazat će svoje umijeće u sklopu natjecanja u flairu, odnosno atraktivnom pripremanju koktela. Riječ je prvom natjecanju ovogodišnje Cro Flair Lige, nizu od osam natjecanja, a organizira ga šibenska udruga barmena Beli. Šibenčanima će svoje vještine pokazati večeras pet natjecatelja iz udruge Beli: Lovre Perković, Sandi Brajković, Tomislav Biluš, Miro Janković i Antonio Mačić.

barmeni

Osnivač udruge Beli, ujedno i natjecatelj, Tomislav Biluš poziva Šibenčane da dođu večeras u Makari i dobro se zabave.

-Posjetitelji mogu očekivati odličnu zabavu, dosadno im svakako neće biti. Imat će prilike vidjeti nešto što možda vide jedino ljeti u klubovima, a imat će prilike i isprobati koktele koje će barmeni u sklopu svojih atraktivnih performansa zamiješati. Sedamnaest natjecatelja napravit će 34 koktela, netko će to morati popiti – kroz smijeh će Biluš.

barmeni-beli2

Svaki od natjecatelja ima šest minuta da demonstirira svoje umijeće i zadivi četiri suca. Laički rečeno, bacat će se boce, čaše, shakeri uz glazbenu podlogu, a pobjednik je onaj kome ‘leteći’ predmeti najmanje ispadnu, piće se ne prolije, a trikovi i nastup bude što originalniji.

Zanimanje barmena iz godine u godinu sve je traženije, što nam potvrđuje i sam Biluš.

-Vlasnici klubova i lokala traže kompletnog koktel majstora koji poznaje flair tehniku, komunikativan je i mora vladati stranim jezicima. I na našem području barmeni su iznimno traženi i cijenjeni jer su njihove akrobacije strancima jako atraktivne zbog čega se uvijek vraćaju na takva mjesta – govori nam Biluš.

barmeni_beli1

Inače Cro Flair Liga je projekt koju zajedničkim snagama organiziraju škole i udruge barmena širom Hrvatske. Tako nakon što se prvo natjecanje održi u Makari klubu, barmeni nastavljaju s pripremama za natjecanja u Splitu, Dubrovniku, Rijeci, Puli i  Zagrebu.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.