Autobiografija Alena Slavice uskoro u hrvatskom izdanju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Mnogi pamte Alena Slavicu kao jednog od najpoznatijih pjevača iz vremena Jugoslavije i rado se prisjećaju hitova kojima je u to vrijeme osvajao slušateljstvo. U međuvremenu, iako se nije u potpunosti ostavio glazbe, nakratko se prihvatio pera, a sve kako bi napisao svoju prvu knjigu, i to autobiografiju.

NAKON BEOGRADA, ŠIBENIK

Riječ je o naslovu ‘Životni autoput; zbirka autobiografskih priča i još ponešto’ koji je izašao u nakladi beogradske izdavačke kuće Smart.  Knjiga je nedavno predstavljena javnosti na Beogradskom sajmu knjiga, koji glasi kao najveći takav na ovim prostorima.

-U knjizi pišem o raznim naslovima, o karijeri, djetinjstvu, životu u Americi, Kanadi, ali i o dragim ljudima, glazbenicima, producentima itd. Radi se o pedeset raznih kratkih naslova – kratko je objasnio Slavica, naglašavajući kako je u planu i hrvatsko izdanje knjige, a potom i promocija u Šibeniku.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.