Vidović: Za razvoj turizma nužan je razvoj infrastrukture i podizanje kvalitete usluge

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Franko Vidović, kandidat za župana Šibensko-kninske županije koalicije SDP-HNS-HSS-HSU, sa zamjenicima  i suradnicima posjetio je jučer Kistanje, Skradin, Vodice i Tribunj, gdje su se družili s mještanima i poduzetnicima.

U mjestu Kistanje, jednoj od najsiromašnijih hrvatskih općina, sve je manje mladih, jer ne vide perspektivu za zapošljavanje i zasnivanje obitelji.

sdp (1)

– Općina Kistanje, kao i mnogobrojne druge općine naše Županije ima značajan, ali nedovoljno iskorišten potencijal za poljoprivrednu proizvodnju. Nužno je staviti u funkciju zemljište i omogućiti ljudima da rade. Država mora pomoći ovim općinama da se pokrenu i razvijaju, istaknuo je Vidović.

sdp (3)

Prilikom posjeta Skradinu, Tribunju i Vodicama razgovarali su s mještanima, poduzetnicima i ugostiteljima kako i na koji način unaprijediti turističku ponudu, ali i riješiti probleme vezano uz komunalnu infrastrukturu ovih mjesta.

sdp (4)

– Za razvoj turizma nužna je stalna nadogradnja kroz razvoj infrastrukture i podizanje kvalitete usluge. Svakako su potrebna daljnja ulaganja u komunalnu infrastrukturu, rješavanje pitanja odvodnje, ali i kvalitetnije turističke sadržaje. U našim turističkim mjestima, domaćim i stranim gostima moramo ponuditi dodatne kvalitetne sadržaje. Ponovno naglašavam i važnost decentralizacije upravljanja pomorskim dobrom, što je jedan od preduvjeta stvaranja Županije jednakih mogućnosti, naglasio je Franko Vidović.

sdp (5)


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.