Burić, Pauk i Dujić: Uvjereni smo u potvrdu rezultata iz prvog kruga

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Prvi krug pokazao je da HDZ ima najprihvatljiviji program za većinu građana, a u ovih 14 dana dali smo i dodatna pojašnjenja našeg programa. Svi građani su dali apsolutnu potporu našim kandidatima i našem programu, rekao je na posljednjoj HDZ-ovoj konferenciji prije drugog kruga u nedjelju šef županijske organizacije HDZ-a Nediljko Dujić.

– Nije bilo niskih udaraca pa se želim zahvaliti svima političkim oponentima. S niskim udarcima nemamo pravo zamarati naše građane. Ipak, jedan od kandidata je sam sebe demantirao spuštajući loptu na nisku razinu, prozivajući kandidate s ružnim uvredama kao što su uhljeb ili slično. To nikome ne treba, i bez toga se može ostvariti dobar rezultat. Vjerujem da će ovi ljudi nastaviti obnašati dužnosti, samo s jednim ciljem, a to je da našim građanima bude bolje – rekao je Dujić.

Šibenski gradonačelnik i ponovni kandidat HDZ-a za tu funkciju zahvalio se svim sugrađanima na ukazanom povjerenju i svim suradnicima na civiliziranoj kampanje u kojoj se nitko nije osvrtao na kandidate i protukandidate, niti na političke opcije koje su nama bile suparnice.

– Naša kampanja svodila se na konkretan posao i projekte, željeli smo objediniti kroz kampanju percepciju građana. Naša se kampanja svodila na konkretan posao, na konkretne projekte. Mi smo jednostavno željeli objediniti  percepciju građana o onome što se činilo i napravilo, jer su svi ti projekti vezani za 2013. godinu, kada smo obećali što ćemo napraviti. Godina 2017. bila je svođenje računa, vidljivo i konkretno, i  u programu za razdoblje do 2021. godine ponudili ono što se već ostvaruje.  Dva tjedna drugog kruga su za nas bila konstruktivna i radna, u kojima smo razgovarali o konkretnim  rješenju TEF-a , prometnih problema i drugih situacija čija rješenja predstavljaju kontinuitet koji smo postavili u razvoju grada – kazao je gradonačelnik Burić i pozvao sve građane da u nedjelju izađu na izbore.

Župan Goran Pauk također je izrazio svoje zadovoljstvo time što je kampanja protekla u pozitivnom ozračju.

– Moj tim i ja smo se ovih tjedana fokusirali na sve ono dobro što je napravljeno u županiji i na ono što možemo i trebamo promijeniti na bolje. Birači su to u prvom krugu prepoznali i dali nam jako puno glasova, na čemu im zahvaljujem. I u drugom krugu pozivam sve da izađu na izbore i svoj glas daju onima koji su u stanju razvijati  ovu prekrasnu županiju i u vremenu koje je  ispred nas nastaviti sve ono dobro što je započeto – kazao je Pauk na današnjoj tiskovnoj konferenciji.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.