U Zagrebu predstavljen projekt Hrvatski centar koralja Zlarin

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U Ministarstvu turizma u Zagrebu danas je predstavljen projekt Hrvatski centar koralja Zlarin, a predstavljanju su nazočili i gradonačelnik Šibenika Željko Burić te pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Matija Bumbak.

Povjerenstvu za odabir projekata i dodjelu bespovratnih sredstava projekt je predstavila voditeljica Odsjeka za razvoj pri Upravnom odjelu za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Ivana Bujas Rupić.

Priprema projektne dokumentacije koštat će 668.750 kuna, a ukupan iznos sredstava potrebnih za njegovu realizaciju je osam milijuna kuna. Kompletan iznos za sufinanciranje dokumentacije projekta predviđen je u Proračunu za 2014. godinu.

Na predstavljanju projekta, kojeg je nositelj Grad Šibenik, istaknuto je kako Gradska uprava posjeduje institucionalni kapacitet već dokazan u provedbi 6 projekata financiranih od strane Europske unije.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.