Gostujuća predstava Kazališne grupe 'Lectirum'

U šibenskom HNK ne propustite neodoljivu komediju ‘Dekorater’

FOTO: Arhiva ŠIBaj TV-a
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Gostujuća predstava ‘Dekorater’, Kazališne grupe ‘Lectirum’ na repertoaru je  13. prosinca u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku u 20 sati.

– Ujedinjene snage Gavelle, Kerempuha i HNK-a – Ksenija Pajić, Ines Bojanić i Goran Grgić odgovaraju zašto se upada u ljubavni trokut i kako se iz njega izvući. Hoće li netko prepoznati sebe, susjeda, susjedu ili znanca, saznat će ako dođe pogledati ovu sjajnu komediju! – pozivaju iz Kazališta.

Naime, neodoljiva komedija Dekorater donosi niz obrata i duhovitih erotskih aluzija. Maša se vraća u svoj stan te shvati da nije pobojan, kao što je bilo dogovoreno, a soboslikar – Dekorater tek počinje s radom. U stan iznenada ulazi supruga  muškarca s kojim Maša ima ljubavnu vezu u nakani da sve ispriča Mašinom suprugu koji je na poslovnom putovanju.

– Ulaznice su dostupne na linku te na blagajni kazališta 5 radnih dana prije programa od 10 do 12 sati i na dan predstave od 19 sati. Pretplatnici A i B (nagrada za vjernost), umirovljenici, invalidi i studenti imaju 20% popusta. COVID potvrde obavezne za sve starije od 12 godina, više detalja na linku – poručuju.


Pratite nas i na društvenim mrežama: