Možeteje razgledati do 27. studenog

U Galeriji sv. Krševana ne propustite otvorenje izložbe Jasmine RunjeFoto: Ilustracija/arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Galerija sv. Krševana Šibenik domaćin je izložbe slika Jasmine Runje. Otvorenje će biti u subotu, 13. studenog u 12 sati, a možete je razgledati do 27. studenog.

Jasmina Runje, rođena je 1983.godine u Splitu, a 2006. godine diplomirala je na Akademiji Likovnih Umjetnosti na Širokom Brijegu, Sveučilišta u Mostaru, smjer slikarstvo.

2008. godine magistrirala je slikarstvo na Poslijediplomskom studiju ‘Ars Sacra’, pod stručnim vodstvom mentora prof. Ante Kajinića.

Članica je Hrvatske udruge likovnih umjetnika Dubrovnika i Hrvatske udruge likovnih umjetnika Splita, sudionica je brojnih likovnih simpozija i projekata, te sudionica i voditeljica likovnih radionica. Do sada je ostvarila 13 samostalnih izložbi u zemlji i inozemstvu, te preko 70 skupnih.

Autorica je nekoliko javnih djela (mural Uskrsli, Maestral – dom za djecu i mlađe punoljetne osobe, Split; mural Drvo života, Maestral, dom za djecu i mlađe punoljetne osobe, podružnica Miljenko i Dobrila, Kaštel Lukšić; devet murala OŠ Ivana Gundulića – Dubrovnik)

Radi kao muzejska pedagoginja u Domu Marina Držića. Djela joj se nalaze u privatnim i javnim zbirkama u zemlji i inozemstvu. Živi i stvara u Dubrovniku i Splitu.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.