Vjerna publika diljem Hrvatske

Parni Valjak najavljuje veliku koncertnu turneju, provjerite kad su u Šibeniku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Rock institucija Parni Valjak u velikom stilu najavljuje povratak na pozornice diljem Hrvatske. Uz već najavljeni nastup u zagrebačkoj Areni, skupina za 2022. godinu otkriva iznimnu koncertnu turneju koja će u svom prvom dijelu obuhvatiti ukupno deset hrvatskih gradova.

Od veljače do srpnja sljedeće godine Parni Valjak će svoje vrhunsko live iskustvo dovesti pred vjernu i generacijski raznoliku publiku diljem Hrvatske – od Slavonije preko središnjeg dijela do Istre i Dalmacije, a koncertne postaje će obuhvatiti i gradove u kojima bend nije nastupao preko 20 godina.

– Veseli nas da ponovno krećemo s nastupima, jer već smo poludjeli bez svirke uživo pred publikom. Posebno se radujemo što ćemo u sklopu ove turneje posjetiti i gradove u kojima dugo godina nismo nastupili – poručuju iz benda.

‘Parni Valjak 2022 Tour’ započinje u Istri, nastupom u Pazinu, a nakon nastupa u dvije Arene, stižu i u Šibenik gdje će 24. lipnja svirati na najljepšoj otvorenoj pozornici Jadrana, na tvrđavi sv. Mihovila.

U godini u kojoj obilježavaju 46 godina postojanja, Parni Valjak najavom ove spektakularne turneje za 2022. potvrđuje svoju titulu najdugovječnijeg i koncertno najjačeg domaćeg rock sastava svih vremena.

Nakon svih ovih godina vrijeme je na njihovoj strani, a oni još jednom spektakularno otkrivaju svoju ambiciju pružiti vjernoj publici ono što neumorno čine već pet desetljeća – vrhunsko koncertno iskustvo za pamćenje.

Ulaznice za sve koncerte su od 15. prosinca u 12 sati dostupne u prodaji putem sustava Eventim.hr.


Pratite nas i na društvenim mrežama: