Bit će i repriza odličnih filmova

Novi tjedan u Arsenu opet je prepun događanja, provjerite program

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U art kinu Arsen srijeda, 8. prosinca, je dan za reprizna prikazivanja filmova Toma (u 18 sati) te Dinastija Gucci (u 20.30 sati) pa svi koji su propustili pogledati ove filmske uspješnice imaju za to novu šansu.

Subota, 11. prosinca, proteći će uz biografske drame – u 18 sati gledamo Respect, biografsku dramu o životu Arethe Franklin, dok od 21 sat pratimo priču o turbulentnom razdoblju kraha braka između princeze Diane i princa Charlesa, u filmu Spencer. Ostvarenje o bajci koja se pretvara u zatočeništvo intiman je, psihološki portret s Kristen Stewart u hvaljenoj izvedbi naslovne uloge, pod redateljskom palicom Pabla Larraína.

BUBAMARAC

I Bubamarac u subotnje jutro od 11 sati donosi priču o jednoj osobi koju svi dobro znamo. U predstavi Mrazova vreća osim Djeda Božićnjaka sudjeluju vilenjaci, sobovi i ostali likovi koje vješto igraju mali glumci Kazališne udruge Virko. Svi skupa na komičan, ali ujedno i poučan način na sceni prikazuju situacije u kojima se gotovo sva djeca znaju naći kroz doba darivanja koje je upravo otpočelo.

Nedjelja, 12. prosinca je pak rezervirana za danski animirani film Skockani nindža. Nesretni i nepopularni dječak Alex uz pomoć jednog sasvim neobičnog plišanog nindže postane glavna faca u školi, ali ubrzo saznaje da je skockani nindža u osvetničkoj misiji. Ovaj neobični film za djecu (ali i odrasle) prepunom britkog i na trenutke brutalnog humora u Danskoj oborio sve rekorde gledanosti i ubrzo postao jedan od najgledanijih animiranih filmova svih vremena. Preporučen je za uzrast od 12 godina naviše, a projekcija počinje u 11 sati.

Detalji o pojedinim programima i ulaznice su dostupni na kucaarsen.hr, te na fizičkim prodajnim mjestima – u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Na istim mjestima možete saznati detalje o nadolazećem koncertu Lucije Ćustić Luce koja stiže na svetu Lucu (13. prosinca), a i o jednoj od najizvođenijih hrvatskih plesnih predstava, Love Will Tear Us Apart, koja na scenu Arsena stiže u četvrtak, 16. prosinca.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: