Vrhunski glazbenici

Nina Kraljić u ponedjeljak u Kući umjetnosti Arsen, a do kraja svibnja čeka nas još jedan odličan koncert!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Do kraja svibnja u Kući umjetnosti Arsen čekaju nas dva vrhunska koncerta – ponedjeljak, 16. svibnja, rezerviran je za Ninu Kraljić, a nedjelja, 29. svibnja, za J.R. Augusta!

Nina Kraljić će u Arsenu svirati presjek etna s Balkana, uključujući sevdah i njezine world music singlove.

– Naravno, bit će tu i moje poznate obrade poput ‘Wicked game’ i slično. Jako se radujem jer već dugo nisam bila u Šibeniku – poručuje glazbenica .

U Kući umjetnosti Arsen Nina će dan prije, u nedjelju 15. svibnja, održati i zanimljivu samadhi radionicu zvučne kupke zajedno s Janom Malusom iz Slovenije u sklopu Streetforme, festivala uličnog plesa i eksperimentalnog kazališta.

– Dobila sam poziv da dođemo u divan Šibenik svirati zvučnu kupku i nisam pitala za točnu lokaciju već smo dogovorili datum, kad ono ispadne da je zvučna kupka na istom mjestu gdje i naš koncert- u Kući umjetnosti Arsen i to dan prije koncerta! Savršenstvo – istaknula je Nina uoči koncerta u Arsenu.

Nina Kraljić u Šibeniku u ponedjeljak predstavlja svoje novo umjetničko rađanje za koje je odabrala i novo ime –Alkonost of Balkan. Riječ je o presjeku etno i filmske glazbe s pjesmama koje označavaju novi početak stvaranja i stilskog usmjerenja prema etno i ambijentalnoj glazbi, s ciljem njegovanja kulturne baštine Hrvatske i regije.

– Publiku u Arsena u ponedjeljak čeka mistično glazbeni putovanje uz Ninin moćan vokal i autentičnu interpretaciju! Ulaznica za koncert ima još, a svoju možete osigurati online i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen po cijeni od 60 kuna. Na blagajni članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice ostvaruju popust – poručuju iz Arsena.

Koncert je sufinanciran putem Natječaja ‘Jer svirati se mora 2’ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

J.R. AUGUST ZA KRAJ SVIBNJA

Svibanj u Kući umjetnosti Arsen ispraćamo u velikom stilu uz Nikolu Vranića poznatijeg kao J.R. Augusta koji definitivno spada među najznačajnije autore novije generacije.

J.R. August dolazi u Kuću umjetnosti Arsenu nedjelju, 29. svibnja, kada će pred šibenskom publikom predstaviti novi studijski album ‘Still Waters’.

Višestruki dobitnik domaćih glazbenih nagrada u Šibeniku će nastupiti u punom sastavu, a na pozornici će mu se priključiti bend i zbor.

J.R. Augustje vlasnik Porina za album godine, najbolji album alternativne glazbe, te novog izvođača, a zašto ga smatraju jednim od najznačajnijih domaćih autora svjetskog kalibra, provjerite u Kući umjetnosti Arsen.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna dostupne su online i na blagajni Arsena. Na blagajni članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice ostvaruju popust pri kupnji ulaznica. Za njih je cijena 40 kuna.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: