Kuća umjetnosti Arsen

Mary May se vraća Šibeniku u veljači

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon izvrsnog prošlogodišnjeg nastupa na Tvrđavi sv. Mihovila u sklopu drugog izdanja festivala Let’s Rock, Mary May se vraća Šibeniku, ovog puta u Kuću umjetnosti Arsen i to u petak, 11. veljače.

Sastav djeluje kao kvintet koji voli pjevati i svirati u vodama americane, folka i bluesa. Međutim, kad je riječ o Mary, jasno je da se radi o jednoj od najznačajnijih kantautorica na domaćoj nezavisnoj sceni.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna su u prodaji od danas, na kucaarsen.hr i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Kantautorska debitantska priča koje je došla nenajavljeno niotkud i opila nam čula, samo su kap u moru pozitivnih kritika i recenzija koje su popratile objavu albuma prvijenca Things You Can’t Put Your Finger On, nastalog u suradnji s producentom Mark Mrakovčićem i nominiranog za nagradu Porin 2018.

Otada je Mary, u pratnji benda koji čine Luka Čapeta (gitara), Marin Živković (saksofon), Borko Rupena (bubnjevi) i Jakša Perković (bas), nastupala na koncertima i festivalima diljem Hrvatske te odradila mini europsku turneju. 2020. su obožavateljima uljepšali live verzijom albuma prvijenca, a nedavno su izdali i dvostruku live ploču, dok trenutno snimaju novi materijal za drugi studijski album.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: