Ponešto za svakoga

Kazalište slavi 151. rođendan, pripremili su bogat program

FOTO: Arhiva ŠIBaj TV-a
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku slavi 151. godinu postojanja, a za gledatelje su pripremili bogat program.

Koncert Nere Gojanović i Gordane Pavić ‘Viva Espana’ prvi je na repertoaru, i to u ponedjeljak, 25. siječnja u 20 sati. U programu Vas očekuju poznati španjolski kompozitori E. Granados, F. J. Obradors, I.Albéniz, E. de Falla i X. Montsalvatge.

Kabaret ‘Arsenov feral – O tebi su riči’, posveta je šibenskim autorima. Na rasporedu je 27. siječnja u 20 sati. Nastupit će glumci Oriana Kunčić, Jakov Bilić, Franka Klarić, Ana Perković, Šime Bubica i Kristian Šupe. Od glazbenika nastupaju Ante Stošić i trio Bagatin – Nino Nimac, Toni Lučev i Ivana Bulat.

Program ‘KA. strana grada’, donosi koncert Alena Đurasa u subotu, 29. siječnja u 20 sati. Uz koncerte klasične glazbe te Arsenov feral šibensko kazalište donosi novi nastavak glazbeno scenskog sadržaja naziva ‘KA. strana grada’ u kojem će talentirani mladi glazbenici donijeti našoj publici zabavnu glazbu uživo na daskama kazališta. U novom nastavku nastupa Alen Đuras koji je široj javnosti postao je poznat kroz sudjelovanje u showu ‘The Voice’ i popularnu HRT-ovu emisiju ‘A strana’. Dodatna vrijednost ovog koncerta je i nastup poznatog gitariste Ante Gele koji će Vas oduševiti svojom virtuoznošću na gitari.

Predstava Murlin Murlo, potpuna produkcija domaće kazališne kuće, na rasporedu je 29. siječnja u 20 sati.  Murlin Murlo ruskog dramatičara Nikolaja Koljade bavi se životima četvero mladih ljudi koji egzistiraju u posttranzicijskom razdoblju, odnosno u onome što je ostalo od nekadašnjeg sovjetskog imperijalizma. Priča je to o nama i o još jednom beznadežnom kriku za boljim sutra.

 

Zbog epidemioloških mjera na ovim programima u HNK u Šibeniku može prisustvovati samo 48 gledatelja, dok predstavu ‘Murlin Murlo’ može gledati 42 gledatelja. Ulaznice u prodaji na www.mojekarte.hr i na blagajni kazališta od 20. siječnja od 10 do 12 sati, te na sam dan programa jedan sat prije početka koncerta.

Za sve programe prošlogodišnji pretplatnici A i B (nagrada za vjernost), umirovljenici, invalidi i studenti imaju 20 posto popusta.


Pratite nas i na društvenim mrežama: