12. po redu

GRR Fest i ove godine u Knin dovodi vrhunske izvođače

Guerilla Rock ‘n’ Roll Festival odnosno GRR FEST koji u Knin dovodi vrhunske izvođače Antenat, Liku Kolorado i Ninu Romić, počinje 27. lipnja u 21 sat. Ovogodišnji GRR FEST, kao i dosadašnjih godina, održat će se u prirodi, s ciljem promocije Knina, ali i uživanja u prirodnim ljepotama koje nas okružuju. Ove godine lokacija festivala je već dobro isprobana, a to je kninsko izletište Marunuša, koje se nalazi tik uz rijeku Krku. Organizator je udruga Atribut, a ulaz iznosi 40 kuna.

Mini GRR fest, koji se prošle godine održao više nego uspješno po prvi, a  planiran za dan ranije, odgođen je na kraj kolovoza ili početak rujna zbog svih okolnosti. Uz HUZIP i Grad Knin, festival već drugu godinu zaredom sufinancira i podržava Ministarstvo kulture kroz poziv za financiranje programa javnih potreba u kulturi.

Ulaz je 40 kuna, a karte možete rezervirati e-mailom na udruga.atribut@gmail.com, porukom na Facebook stranici Udruga Atribut, u klubu A3 odnosno prostorijama udruge Atribut, Tomislavova 85.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.