FOTO: Slovenska vokalna senzacija otvara sezonu na Tvrđavi sv. Mihovila

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na tragu sjajne prve sezone u kojoj su na Tvrđavi sv. Mihovila gostovala svjetska i domaća imena iz svijeta glazbe i umjetnosti, u novu sezonu 2015. godine na najljepšoj pozornici na Jadranu uvodi nas još jedno svjetsko ime – Perpetuum Jazzile!

Stitched Panorama
Vokalna senzacija Perpetuum Jazzile otvorit će sezonu 2015. ljetne pozornice tvrđave u nedjelju, 3. svibnja s početkom u 20 sati.
Slovenski vokalni orkestar Perpetuum Jazzile ima u svom stvaralačkom opusu ima više studijskih i live albuma
-Perpetuum Jazzile je istinska glazbena poslastica koja na pravi način uvodi našu publiku u novu uzbudljivu sezonu na pozornici Tvrđave sv. Mihovila. Vjerujem da će energija ove slovenske glazbene senzacije rezultirati sjajnim koncertom i nezaboravnim uvodom u šibensku ljetnu priču na Tvrđavi sv. Mihovila“ – izjavila je Gorana Barišić Bačelić, voditeljica Odjela za upravljanje objektima fortifikacijskog sustava Muzeja grada Šibenika.

 

perpetuum1
Njihov bogati repertoar obuhvaća aranžmane pjesama Lady Gage, Michaela Jacksona, Earth, Wind & Fire, Van Halen, Billyja Joela, Abbe, Davida Bowiea, Joni Mitchell, Georgea Bensona, Davida Guette, Daft Punka i ostalih glazbenih legendi.
Ulaznice se mogu kupiti od srijede, 1. travnja 2015. godine, na Tvrđavi sv. Mihovila, Muzeju grada Šibenika, u sustavu Eventim i na www.eventim.hr te odabranim turističkim agencijama po cijeni od 150 kn.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.