Edukativne radionice i konzultacije oko tvrđave sv. Mihovil

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U Gradskoj vijećnici 12. i 13. svibnja s početkom u 9 sati održat će se program edukativnih treninga i konzultacija pri projektu revitalizacije tvrđave sv. Mihovila. Organizatori su tvrtka Lab 852 i agencija Manifesta.

Jedan od važnih ciljeva projekta revitalizacije tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku jest poticanje poduzetničkih projekata u lokalnoj zajednici i konkretne suradnje pojedinaca kroz povezivanje i edukaciju polaznika iz različitih sektora.

U sklopu edukativnog programa bit će obrađene teme koje se odnose na izazove i prilike razvoja inovativnih proizvoda s područja kulturnog turizma, međusektorsku suradnju te mogućnosti realizacije tematskih tura i ostalih inicijativa povezanih s tvrđavom sv. Mihovila.

Program se sastoji od:
• Stručnih izlaganja
• Praktičnih radionica razvoja projekata
• Tematskih diskusija

Izvode ga predavači s bogatim međunarodnim stručnim iskustvom uz sudjelovanje ključnih aktera kulturnog turizma Šibenika.

Predavanja, prezentacije i panel diskusije su otvorene za javnost dok će za sudjelovanje u dvodnevnim radionicama biti ograničen broj sudionica i sudionika.

Svoj dolazak možete potvrditi najkasnije do 1. svibnja 2014. popunjavanjem priložene prijavnice i slanjem na e-mail adresu: info@lab852.com.


Pratite nas i na društvenim mrežama: