Dvina Meler: U Bangladešu sam se osjećala najsigurnije

U tridesetšestoj godini života posjetiti toliki broj zemalja fascinantna je stvar, zato je Dvina Meler jedna od zanimljivijih gošća ovogodišnjeg Croatian Travel Festivala.

ctf

-Putovanja su moji djevojački snovi nakon što sam čitala Toma Sawyera i Huckleberry Finna. Teško mi se odlučiti za najdraži kontinent. Iako sam imala puno problema s prelaskom iz države u državu i često se pitala sto meni ovo treba ipak bih se odlučila za Afriku.

ctf 3

– Na Haitiju sam prisustvovala woodoo obredu, a u Gabonu probala ibogu biljku koja izaziva vizije i vrlo je ugodno kad vam u svijest dođu stvari iz podsvijesti koje ste već zaboravili. Naravno konzultirala sam se sa stručnjacima za narkotike mogu li to probati. Rekli su da mogu ali da ću puno povraćati. Tako je i bilo. Najgostoljubivije ljude upoznala sam u Bangladešu. Častili su nas gdje god smo išli, iako mnogi žive sa dva dolara dnevno. Tamo sam se osjećala najsigurnije -kazala je Dvina.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.