Umri muški

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

kolumna_radic_banner

Bez obzira što će vam vjerojatno prva asocijcija biti Bruce Willis i legendarni film u više nastavaka, ipak to nije tema.  Posljednjih nekoliko dana imala sam se prilike družiti sa ženama raznog ‘kalibra’. A, o kome će žene razgovarati ako ne o muškarcima. I tako sam se naslušala svega. Samo da naglasim da je raspon godina od sugovornica bio od dvadeset pet do četrdesetak. Ne znam točno, jer tko smije pitati žene koliko im je godina, a pogotovo one koje su navršile četrdeset , a već znaju koji je najbolji estetski kirurg za pojedine dijelove tijela. No, ipak ovaj put dajem prednost muškarcima. Koliko god se jači spol trudio spretno manipulirati sa suprotnim spolom, ipak mudrice su u prednosti. Zašto? Žene uglavnom imaju više slobodnog vremena, pa ga koriste uglavnom za tračanje. Ako ga i nemaju, one će ga pronaći. Ako se ne stignu vidjeti u živo, onda to obavljaju telefonskim putem. S obzirom da svaku  pojedinost rastavljaju na ‘proste faktore’, analizirajući dolaze do svakakvih zaključaka i još nevjerojatnijih ideja. Jedna od priča jest kako raditi budaletinu od tipa, a da on to ne skuži. Među igračicama takvo poigravanje naziva se hendlanje. Pod budaletinom ne podrazumijevam da mu se ruga u facu ili da mu, ne daj Bože, ružno govori. One su najfinije i najservilnije na svijetu.

GRUPNA TAKTIKA

Svojevrsna verzija kurtizana. Još da naglasim da se taktika sprema grupno u  ženskim krugovima. To se zove organiziranI ‘napad’. Tko duže godina uspije, ta je veća frajerica među ‘svojim curama’ i tako se dolazi do statusa. Vjerovali ili ne,  ponekad  mi je žao gledajući ili slušajući priče kako se veliki zavodnici  pretvaraju u luzere.  A jadni, oni još misle da ih one vole i da su oni nad njima superiorniji. Ja to zovem sustavno trovanje.  Sustavno trovanje je način svakodnevog primanja  informacija putem jednog izvora koji je nevjerodostojan. Informacije  se doziraju i tempiraju.  Evo jedne priče. Teško je nekome suditi ili općenito suditi tuđim potezima pogotovo kad vas ne ugrožavaju, ali svi mi sve komentiramo, samo što ja to javno radim, pa sam uvijek na udaru raznih mišljenja. Što bi vi zaključili da čujete da je muškarac ostavio ženu u visokom mjesecu trudnoće? Nisu u pitanju klinci, već odrasli ljudi koji su to svjesno i s namjerom napravili. I htio je on dijete, međutim, kad je njegova bivša žena iz čijih se pipaka jedva oslobodio, odluči mu ponovo zamrsiti račune.  Što bi on bio sretan?! Jadan je pomislio da je napokon bitniji, odnosno, osjećao se prvi put nakon svih tih provedenih godina zajedno iznad ‘oštećene’, pa je pao na jeftine fore dobro zloćeste igračice. Nakon što je ostavio ženu čije je dijete čekao, vratio se raljama. U fazi likovanja bivše gospođe, ista je dolazila do raznih i suludih ideja poput, kako bi bilo dobro da on ženi koja rodi, zajedno ‘otmu’ dijete. Što ženski mozak može smisliti?! Ipak žena čije je dijete bilo, nije dala da joj ga uzmu. Nakon otprilike pola godine, situacija se opet mijenja. On ostavlja ponovo svoju dugogodišnju ženu, vraća se trudnici, međutim trudnica to više nije bila. Već je tada sama kroz sve prošla, posljednje mjesece trudnoće, te porod i sve što je čekalo nakon toga.

SVI SU GUBITNICI

Mojoj nevjerici nije bilo kraja kad sam čula da ga je spomenuta ostavljena primila nazad.  Međutim, nemojte samo olako povjerovati da se radi o istinskoj ljubavi. To nije razlog  zašto ga je ona primila natrag.  Ima on iza sebe dobro potkovanu obitelj koju ona vidi kao svoju – sutra. Kad sve skupa povežemo i podvučemo crtu, svi troje iz ove priče su luzeri, ali on je ispao i budala koja je mislio da njih ‘voza’ i da je jednom u životu frajer, a  ipak je ispao izrađen. Ona mu dopušta da izgleda pobjednički, ali nažalost svi ostali znamo istinu. Ostaje samo pouka, tko se voli igrati sa vatrom mora znati ‘umirati.  Zato, umri muški!


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.