VIDEO: Na tisuće ljudi pogledalo video koji je snimio beskućnik

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Beskućnik Sandy je dva dana snimao kako izgledaju trenuci spavanja pod mostom u Austinu (Teksas) i kako se bori s hladnoćom. Prikazuje njegovu usamljenost i neugodne trenutke s kojima se suočavaju beskućnici.

Kameru mu je posudio mladić Joseph Costello nakon što mu je Sandy rekao da bi želio snimiti kako izgleda život beskućnika.

Na početku videa Sandy kaže da voli pratiti što se događa u svijetu, da je učio kao mladić ruski i da je bio u Moskvi i da cijeni ruski narod.

U jednom od svojih monologa objašnjava kako je on, kao čovijek s diplomom iz informatike, završio na ulici. Za sve je, kako to najčešće biva – kriv netko drugi. Kaže da je s 24 godine bio vrlo religiozan i da je bio aktivan u crkvi iz koje, kaže, ‘nitko ne izlazi dok potpuno ne poludi’. Tvrdi da ga crkva nije pustila da ju napusti i da je to na njega ostavilo trajne psihičke posljedice koje su ga dovele do toga da je završio kao beskućnik.

Pokrenuta je akcija prikupljanja financijske pomoći za Sandyja. Cilj je prikupiti 5.000 dolara. Za sada je prikupio 285.

IZVOR/FOTO: dnevnik.hr

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.