Stiže treća beba u britansku kraljevsku obitelj

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Samo godinu i pol nakon rođenja princeze Charlotte Kate je ponovo u blaženom stanju.

U kraljevskoj obitelji vlada prava euforija. Samo godinu i pol nakon rođenja princeze Charlotte vojvotkinja Catherine ponovo je u blaženom stanju. Vijest o trećoj prinovi Kate Middletone i princa Williama prvi je donio magazin Life and Style Weekly.

‘Kate Middletone očekuje treće dijete’, piše spomenuti magazin navodeći da vijest nije pretjerano oduševila Kateinu sestru Pippu koja smatra da će još jedna kraljevska beba zasjeniti njeno skorašnje vjenčanje s Jamesom Matthewsom.

‘Pipa je zabrinuta da će Kateina trudnoća zasjeniti vjenčanje. Ona očajno želi da fokus bude na njoj, a ne na trudničkom trbuhu njene sestre, kazao je izvor.

Zbog svega postoji mogućnost da Pippa odgodi vjenčanje sve dok na svijet ne stigne treća beba Kate i Williama. ‘Pippa sve planira u odnosu na Kate’, dodao je izvor za Life and Style magazin.

Nova trudnoća dovela je sa sobom i nove probleme za lijepu vojvotkinju. Naime, prema pisanjima svjetskih tabloida Kate teži svega 40-ak kilograma, a razlog njene pretjerane mršavosti su problemi u trudnoći. Kate ne jede dovoljno zbog čega je izgubila dosta na težini. Zbog brige oko kćeri njena majka Carole Middletone preselila se na kraljevsko imanje kako bi zajedno s Williamom brinula o njoj i njenom zdravstvenom stanju kako bi s trudnoćom sve prošlo u najboljem redu.

Vijest o prinovi u kraljevskoj obitelji za sada nisu potvrdili njeni članovi, ali ni Kesingtonska Palača. Sve u svemu ako se informacije pokažu istinitima sigurni smo da će se prinovi najviše obradovati trogodišnji princ George i jednoipolgodišnja sestrica Charlotte.

Izvor: Dnevnik.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama: