Seks skandal: Usluge elitnih prostituki tražili političari iz regije, uključujući i Hrvatsku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Seks skandal koji potresa Srbiju već nekoliko dana širi se i na ostale zemlje bivše Jugoslavije, iako još nije definiramo koje. Usluge elitnih prostitutki, mahom srpskih pjevačica i voditeljica, koristili su brojni srbijanski dužnosnici, ali i njihovi kolege u regiji, piše Kurir.

‘Prostitucija ne zna za granice, a ljubav prema zgodnim mladim ženama svakako je zajednička političarima u regiji. Evo, recimo, jedna srpska voditeljica nedavno je provela noć s jednim visokim dužnosnikom iz zemlje u okruženju. Dama je zaradila 2.000 eura, a političar je po nju u Beograd poslao privatan avion. Isti čovjek već godinama održava intimne odnose i s jednom srpskom pjevačicom, a događalo se i da svoje družbenice preporuči kolegama iz politike i biznisa s prostora Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore… Naravno, gotovo svi političari koji plaćaju seksualne usluge elitnim prostitutkama u javnosti se izdaju za poštene obiteljske ljude’, kaže Kurir izvor

Srbijanska aktivistica za ljudska prava, Ljiljana Raičević, kaže kako ju ova priča ne čudi. ‘Činjenica je da elitna prostitucija postoji i u Crnoj Gori, Srbiji i Hrvatskoj i da se obrće ogroman novac. Ali to je prostitucija, bilo da su u pitanju voditeljice ili pjevačice. I one mogu biti ucijenjene jer znaju puno toga. Nažalost, vrlo je teško doći do materijalnih dokaza jer je to začaran krug, a u igri su ogroman novac, moć i utjecaj. Dobro je da se ta tema pokreće, pa makar se imena i ne spominjala’, kaže Raičević.

IZVOR: Dnevnik.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama: