‘Nisam kriminalac koji treba preodgoj, neću rad za opće dobro’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

– Neću prihvatiti rad za opće dobro, kao neki kriminalac kojeg se mora preodgojiti. Imam gotovo 78 godina, imam pravo na kućni pritvor, ali ako me osude, ići ću u zatvor – riječi su Silvija Berlusconija, prema intervjuu talijanskim novinama Libero, nakon sastanka između bivšeg premijera i direktora Libera Maurizija Belpietra, gdje se govori o presudi Vrhovnog suda koja Berlusconija očekuje sljedećeg utorka, piše Corriere della sera. Međutim, u kasnim jutarnjim satima nedjelje Berlusconi je demantirao intervju.

– Premijer Berlusconi nije dao nikakav intervju. Direktor Belpietro slobodno je interpretirao razgovor u kojem su potvrdili apsolutnu neutemeljenost optužbi protiv Berlusconija i njegova jasna je želja da nastavi davati svoj doprinos za ljude. Još jednom, neke su novine citirale fraze i izjave koje je Berlusconi nikada nije pomislio ni izrekao. – navodi se u priopćenju iz Berlusconijevog stožera.

Berlusconijeve izjave objavljene u Liberu odjeknule se čim su objavljene. Bivši talijanski premijer opisao je kako se osjeća zbog optužbi i procesa koji se vode protiv njega.

– Nisam spavao mjesec dana. Noću se budim i buljim u strop, misleći na ono što su mi napravili – rekao je navodno Berlusconi.

Izvor: Večernji list

Foto: Reuters/PIXSELL

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: