Mallorca prijeti kultnom statusu Ibize?!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ibizina velika otočna sestra Mallorca mogla bi manjoj sestrici skinuti partijenersku krunu s glave izgradnjom golemog hotelskog kompleksa koji je načinjen isključivo za party odmore.
Ibiza možda još uvijek jest kraljica, ali kako nas je sve naučila kriza srednjih godina, nije bitno koliko je dobro to što imaš jer ono novo je uvijek zanimljivije čak i ako nije jednako dobro. Stoga bi se lako moglo dogoditi da znatiželja u narednim sezonama nakrca Mallorcu gotovo do potonuća. Atlantidu oluja, Mallorcu partijaneri!
Lokalitet ove nove party meke je The Mallorca Rocks Hotel koji je dobio facelifting od desetak miliona i ponovo je rođen kao BH Mallorcas dodanim golemim otvorenim prostorom za festivale, Island Beach Clubom i vodenim parkom isključivo za odrasle. Sva nova zdanja imaju svoje bazene, a vodeni park ima i devet tobogana za najmokrije uklizavanje u party raspoloženje.
Ali ne, ne, ne to nimalo nije sve. Ako nazovete u narednih par minuta… Šalimo se. Ali zaista, to nije sve. Svi gosti novog party hotela imat će neograničen pristup svim ovim lokalitetima i uz to da vam je u cijenu uključena i ‘besplatna’ klopa i cuga od 11 ujutro od 8 navečer. Dakle, nema nikave potrebe da u ijednom trenu iskoračite izvan lokaliteta hotel.

Otvaranje je na kalendaru zabilježeno za svibanj ove godine a organizatori su kao bookere uzeli bivšu ekipu Pache i BCM-a i obećaju samo najbolje lineupe posipane houseom, technom, EDM-om, urbanom, bassom, hip-hopom… čini se da će ljeto u plavim vodama balearskog otočja biti vruće, jako vruće!
Izvor: www.klubpskascena.hr
Foto:ilustracija

Pratite nas i na društvenim mrežama: