Slušat će ga puna dvorana

Koncerti Maksima Mrvice u Aziji nakon 15 mjeseci: ‘Jedva sam čekao’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Naš virtuoz Maksim Mrvica svira u Aziji nakon 15 mjeseci stanke i već su mu koncerti rasprodani i popunjeni do zadnjeg mjesta. Svi ga u Aziji obožavaju, prenosi RTL.hr

– Jedva sam čekao da se vratim. Bilo je dosta izazovno, taj cijeli period bez koncerata, ja sam navikao na koncerte, na turneje, dosta je to dinamičan posao koji radim cijeli život. Moram priznati da mi je prvih par mjeseci bilo čak i dobro malo stati, imam osjećaj da mi je trebao taj neki reset, ali godinu i tri mjeseca je stvarno dug period tako da sam jedva čekao da se vratim. Karantena je bila jedno interesantno iskustvo, pogotovo ta dva tjedna u kojima smo bili potpuno zatvoreni, izolirano od svih. Najteže mi je palo to što nisam mogao imati kontakt s nikim, nisam vidio niti jedno živo biće. Imao sam klavir, čitao sam knjige, igrao playstation tako da.. nekako se izdržalo”, rekao je Mrvica.

Kazao je da, ako bih trebao istaknuti barem jednu dobru stvar koja je izašla iz ove cijele situacije s covidom je to što je po prvi put proveo toliko vremena sa svojom kćerkom i svojom obitelji koje kad imam normalne turneje i ne viđam baš toliko često jer jako puno putuje.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.