Je li zaista pronađena fotografija autentična i prikazuje li Roswellovog izvanzemaljac?!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Istraživač NLO-a tvrdi da je došao u posjed autentične fotografije izvanzemaljskog bića, navodno nastale nakon obdukcije u nekad tajnoj bazi poznatoj pod nazivom ‘Područje 51’.

Tom Carey kaže da je fotografiju dobio na filmu te da su mu fotoeksperti iz Kodaka potvrdili kako potječe iz 1947. godine, iste godine kada je navodno došlo do famoznog pada letećeg tanjura u Roswellu u američkoj saveznoj državi New Mexico.

‘Odnijeli smo film službenom Kodakovom kroničaru u Rochesteru u saveznoj državi New York, obavio je analizu i rekao da film definitivno potječe iz 1947. godine’, navodi Carey i dodaje da mu je kroničar potvrdio da nije moguće da je riječ o bilo kakvoj montaži. ‘To je original iz 1947., a na njemu je izvanzemaljac u ležećem položaju’, dodaje Carey.

Uvjeren je da je kreatura sa slike visoka oko metar i 20 centimetara, a za glavu kaže da je gotovo insektoidnog oblika.

‘Glava je odrubljena, obavljena je djelomična obdukcija, unutrašnji su organi uklonjeni, a vjerujemo da je leš balzamiran, barem u trenutku kada je ova slika zabilježena’, priča Carey, koji fotografiju javnosti tek treba pokazati.

Ipak, kako to obično biva kod ovakvih priča, pojavile su se sumnje u Careyjeve tvrdnje. Nigel Watson, autor knjige o NLO-ima, upozorava da obično kada netko obeća da će pokazati krunski  dokaz postojanja izvanzemaljaca na kraju podastre vrlo neuvjerljive dokaze.

‘No, ako su izvanzemaljci uistinu pronađeni [u Roswellu], to bi bio prijelomni događaj i ne mogu zamisliti da bi vlasti uspjele sve zadržati u tajnosti’, kaže Watson.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.