Šibenčanka na Dalekom istoku

Franka Gulin u dalekoj Kini imenovana predsjednicom podružnice Europske putničke komisije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenčanka Franka Gulin, direktorica Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Kini, imenovana je novom predsjednicom Podružnice Europske putničke komisije (ETC) u Kini, a koja je obilježila svoju 10. godišnjicu djelovanja. Svečanom obilježavanju ove vrijedne godišnjice prisustvovali su brojni članovi ETC-a te više od 70 predstavnika iz turističke industrije, među kojima su bili i predstavnici turoperatora, agencija, aviokompanija i medija u Kini.

– Izuzetno nam je drago što je obilježavanje ove vrijedne godišnjice okupilo predstavnike najvažnijih turističkih dionika pa je ovo ujedno bila i odlična prilika za dodatnim jačanjem suradnje između kineskih i europskih partnera. Iako trenutne okolnosti i dalje otežavaju turističke tijekove, u ovom razdoblju moramo raditi na zadržavanju vidljivosti europskih destinacija na velikom tržištu Kine. Sigurna sam kako će i Hrvatska u skorije vrijeme ponovno biti dostupna kineskim ljubiteljima putovanja koje u našu zemlju ponajviše privlači bogata kulturno-povijesna baština te očuvana priroda – izjavila je Gulin.

Podružnicu ETC-a u Kini, uz Franku Gulin kao predsjednicu, čine i potpredsjednici David Wu (Finska) i Tiago Brito (Portugal). Oni su zajedno poručili kako će ostati predani u daljnjem jačanju kinesko-europskih odnosa kroz stjecanje novih znanja i informacija o kineskom tržištu, promicanje razvoja kinesko-europskih platformi suradnje, prikupljanje i razmjenu tržišnih informacija, ali i kroz inzistiranje na dubinskim suradnjama između kineskih i europskih turističkih odredišta.


Pratite nas i na društvenim mrežama: