Još jedno u nizu priznanja

Arhitekt Ante Vrban u Dubaiju dobio nagradu za kvalitetu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ante Vrban, nagrađivani hrvatski arhitekt, po majci Šibenčanin i po opredjeljenju Jadrijaš, večeras je u Dubaiju dobio nagradu Quality Achievements Awards 2021. u zlatnoj kategoriji, koju dodjeljuje Europsko društvo za istraživanje kvalitete, sa sjedištem u Lausannei.

Na gala večeri u hotelu Dusit Thani Dubai s pet zvjezdica odabrane organizacije, javne uprave i tvrtke iz Europe, Azije, Amerike, Afrike i Australije dobile su nagrade za kvalitetu za postignuća 2021. kao priznanje za njihove izvanredne rezultate u upravljanju kvalitetom.

Okupljajući najbolje profesionalce, organizacije, javnu upravu i tvrtke iz područja kvalitete za ovaj nezaboravan događaj, Europsko društvo za istraživanje kvalitete svojim programima priznavanja predano je širenju kulture kvalitete angažiranjem poslovnih lidera da imaju aktivniju ulogu u tome.

Na prijepodnevnoj sjednici Konvencije održani su govori i prezentacije sudionika. Tvrtke, javne uprave i organizacije dobile su mogućnost predstavljanja, razmjene stručnih iskustava, predlaganja inicijativa i umrežavanja sa svojim potencijalnim partnerima iz cijelog svijeta.

Nagrađene tvrtke, javne uprave i organizacije iz širokog spektra privatnog i javnog sektora, koje teže izvrsnosti i svojim postignućima dokazale svoje sposobnosti, obnovit će svoju predanost izvrsnosti i dobiti nove ideje o upravljanju kvalitetom.

ESQRov program dodjele nagrada za postignuća u kvaliteti sveobuhvatno razmatra inicijative i strategije koje poslovni čelnici provode u svojim tvrtkama i organizacijama, prepoznaje trud iznimnih i talentiranih poslodavaca i zaposlenika te daje motivaciju za kontinuirani napredak.


Pratite nas i na društvenim mrežama: