Zbog utrke “Wings for Life World Run” poslijepodne se zatvara promet između Zadra i Primoštena

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Zbog utrke “Wings for Life World Run”, danas od 13 do 18 sati povremeno će se prekidati promet na dionicama prometnica od Zadra do Primoštena. Na dionicama cesta gdje se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju moguće su povremene smetnje i zastoji, izvijstio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog radova zatvorena je autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Šmrika u smjeru Krka.

Na autocesti A1, zbog izvanrednog održavanja, kroz tunel Sveti Rok u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine 80 km/h.

Do 15. svibnja na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Jankomir i Zaprešić na nadvožnjaku Bestovje, vozi se dvosmjerno, zapadnim kolnikom (od 4. +700 do 2. +500 km) uz privremenu prometnu regulaciju.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu

Na autocesti A1 kroz tunel Malu Kapelu te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Veliki Gložac vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno.

Do 9. svibnja do 04,00 sata, zbog radova uređenja kolnika, bit će obustavljen promet nadvožnjakom na Slavonskoj aveniji (sjeverni i južni kolnik, iznad raskrižja Lj. Posavskog-M. Haleuša). Za vrijeme radova vozit će se donjom razinom uz nadvožnjak, odnosno raskrižjem Lj. Posavskog-M. Haleuša.

Pojačan je putnički promet na ulasku na graničnim prijelazima Županja, Slavonski Brod i Stara Gradiška, a na izlasku na Bregani i Maclju.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu. Od danas, 8. svibnja, uvodi se dodatna brzobrodska linija 9603 Split-Bol-Jelsa s polaskom iz luke Split u 10 sati.

IZVOR: Index.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama: