RUČAK OD 1000 KUNA POSTAO VIRALNI HIT: U središtu Dubrovnika netko je ogladnio i masno platio

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Astronomske cijene hrane i pića u dubrovačkim ugostiteljskim objektima nisu nikakva novost. Ovih dana je na društvenim mrežama kružio račun koji nije baš uobičajen. Jedan ručak je nekoga navodno koštao 952 kune.

Ručak u središtu Dubrovnika netko je platio 952 kune. Medaljoni od jastoga stajali su 472 kune, dok je za sezonsku salatu platio 86  kuna. Što se tiče pića, ni tu nije baš dobro prošao.

Vodu je platio 36 kuna, dok ga je postava stola koštala 42 kune. Butelja Pošipa stoji 274 kune,  piše RTL.

Hmburger za 30 kuna

Podsjetimo na Facebook stranici Hrvatske tragedije pojavila se fotografija hamburgera s Plitvičkih jezera za 30 kuna koji se sastoji od dvije šnite kruha, pljeskavice, lista zelene salate i komada paradajza. Fotografija je izazvala brojne komentare i nezadovoljstvo. Na sve su reagirali iz Plitvičkih jezera.

Neslana šala

“Pomislio sam da netko to namjerno radi da našteti ustanovi. Ove godine smo zaposlili 350 sezonaca iz cijele Hrvatske i da se sad netko ide služiti tim neslanim šalama, ne znam što bih rekao. Razočaran sam i povrijeđen što netko tako vraća to što smo mu pružilipriliku i zaposlili ga”, rekao je glasnogovornik NP Ognjen Borčić.

Glasnogovornik je također kazao kako su iz jednog od njihovih vanjskih restorana krivo postupili jer gostu nisu objasnili da im je trenutno nestalo potrebnih namirnica i da ne mogu poslužiti pravi hamburger nego zamjenu. Kazao je kako je taj dan bilo 7000 posjetitelja te da ‘namirnice odlaze velikom brzinom’.

IZVOR: net.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.