PRIPREMITE ŽIVOTOPISE, PAZITE NA ROKOVE: Ovoga tjedna čeka vas više od 60 radnih pozicija!

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

MojPosao donosi raznoliku ponudu otvorenih radnih pozicija – pripremite životopise i obratite pažnju na rokove za prijavu.

SPAN je vodeća hrvatska tvrtka u projektiranju, izgradnji i održavanju informacijskih sustava utemeljenih na naprednim tehnološkim rješenjima. Zapošljava više od 100 sistem inženjera i projektanata, a ova stručna ekipa trenutno radi na 80 aktivnih projekata i rješavaju gotovo 4.000 support ticketa mjesečno. Radi velikog opsega posla SPAN trenutno traži čak 55 stručnjaka, a među njima je i SharePoint ekipa – Developer, Administrator, Project Manager (m/ž). Na oglase se možete prijaviti do 11. siječnja.

S&T Hrvatska nalazi se među vodećim IT integratorima u zemlji zahvaljujući svom profesionalnom i poslovno orijentiranom tržišnom pristupu te znanju i ekspertizi svojih stručnjaka. Svoju tržišnu poziciju i razvoj S&T Hrvatska gradi na temeljima iznimnog poznavanja poslovnih procesa svojih korisnika te razumijevanja važnosti IT tehnologija u svakodnevnom poslovanju. Želite li postati dio njihovog tima prijavite se na oglas za Inženjera za mrežne tehnologije (m/ž). Oglas traje do 31. prosinca.

Greyp Bikes otvara radno mjesto na poziciji Embedded Engineer (m/f). Idealan ste kandidat ako imate barem dvije godine radnog iskustva u razvoju kompleksnih sustava, od same ideje do finalnog proizvoda, a poželjno je i da imate iskustvo rada u automobilskoj industriji te razvoju analognih elektroničnih sustava. Oglas traje do 18. siječnja.

Alkaloid za promet na veliko lijekovima traži osobu na neodređeno vrijeme uz probni rad od šest mjeseci, za radno mjesto Stručni suradnik (m/ž) za područje Zagreba i Zagrebačke županije. Vaš posao će biti svakodnevni rad na terenu s liječnicima primarne zdravstvene zaštite i specijalistima sukladno marketinškim planovima, promoviranje lijekova te sudjelovanje u kongresima i stručnim skupovima. Udovoljavate li uvjetima natječaja, prijaviti se možete do 28. prosinca.

Budućem Vipovcu korisnik je kralj, on uvijek nađe rješenje, superstručan je i spreman preuzeti odgovornost. Istina, Vip puno očekuje, ali puno i nudi, a trenutno je u potrazi za osobom koja će, kao Stručnjak za razvoj IP pristupne prijenosne mreže (m/ž), biti odgovorna za mrežno planiranje potrebnih proširenja i zamjene ADSL/VDSL/FTTH opreme, izradu mrežnih te sudjelovanje u evaluaciji hardver/softver rješenja i niz drugih poslova. Vaše trogodišnje radno iskustvo jamči da ste dorasli ovim izazovima, a na oglas se možete prijaviti do 1. siječnja.

Orbico Beauty traži zaposlenika za prvu hrvatsku MAC trgovinu. Imate li završeno srednjoškolsko obrazovanje, odlične komunikacijske vještine te iskustvo rada u kozmetičkoj i make up industriji, prijavite se na oglas MAC Makeup Artist (m/f). Osim što ćete imati priliku raditi za renomirani kozmetički brend u atraktivnom radnom okruženju, ovaj posao omogućava vam osobni i profesionalni razvoj, edukaciju pod vodstvom iskusnih mentora i naravno, stimulativna primanja. Na oglas se možete prijaviti do 31.prosinca.

LELO je svjetski poznat i nagrađivan brend koji ima više od 8 milijuna korisnika diljem svijeta. Posebnu pažnju pridaje vrhunskoj kvaliteti i inovativnosti svojih proizvoda, a za podršku i razvoj svog online poslovanja potreban im je E-Commerce Specialist (m/f) s izvrsnim poznavanjem digitalnog marketinga i tehnologija potrebnih za povećanje online prodaje. Iskustvo rada u internacionalnom okruženju je poželjno, a prijaviti se možete do 30. prosinca.

Printec Grupa vodeći je provider tehnoloških rješenja na području jugoistočne Europe i svoje usluge nudi u području bankarstva, maloprodaje, telekomunikacija i javnog sektora. Trenutno traže idealnog kandidata za poziciju Senior Account Manager (m/ž). Poželjno je da imate od četiri do šest godina radnog iskustva u IT, bankarskom ili sektoru telekomunikacija te završenu visoku stručnu spremu. Oglas traje do 6. siječnja.

Intensa Sanpaolo Card omogućava rješenja u sustavu plaćanja i posvećeni su razvoju sustava plaćanja na međunarodnoj razini. Trenutno su u potrazi za kandidatom koji želi raditi u izazovnom radnom okruženju kao Application developer (m/ž). Imate li diplomu tehničkog ili IT usmjerenja, teorijsko i praktično iskustvo u razvoju komercijalnih aplikacija, prijavite se na oglas do 31. prosinca.

ch-aviation švicarska je firma s više od 1.2 milijuna korisnika i nekoliko stotina klijenata u zrakoplovnoj industriji. Za svoj ured u Zagrebu traže kandidata koji izvrsno govori engleski i pokazuje visok stupanj samostalnosti u radu, za radnu poziciju Sales Assistant and Market Research Analyst (m/f). Prijaviti se možete do 31. prosinca.

IZVOR: Večernji.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.